• Asiakaspalvelu
 • Toimitusaika ja toimitustavat

  RUOTSI

  Tuotteillamme on Ruotsissa kiinteät toimituskulut (79 SEK) riippumatta tuotteiden koosta ja lukumäärästä. (Ei koske lavatoimituksia). Meidän kankaalle tulosteita toimitetaan normaalisti 3-5 työpäivän, valokuvatapetti 4-5 työpäivän (ei kiinteät mitat) ja valokuvaus 10-14 työpäivää.

  Deleivery to Northern Europe and distant locations might be longer due to the transportation service.

   

  VAKIOTOIMITUS: EU, NORJA JA AHVENANMAA

  Tuotteillamme on EU:ssa, Norjassa ja Ahvenanmaalla kiinteät toimituskulut riippumatta tuotteiden koosta ja lukumäärästä. (Ei koske lavatoimituksia)

  Denmark: 299 DKK
  Norway: 239,20 NOK ex moms
  Åland: € 23,92 ex moms
  EU: € 37,38
  EU: GBP 29,90
  Finland: € 7,90

  Meidän WKRP toimitetaan normaalisti 5-9 arkipäivää, valokuvatapetti 4-5 työpäivän (ei kiinteät mitat) ja valokuvauksen sisällä 12-16 työpäivän kuluessa. Tällöin tilaus käsitellään priorisoidusti ja toimitetaan suoraan kotiovelle.

  Delivery to Northern Europe and distant locations might be longer due to the transportation service.

   

  VAKIOTOIMITUS: ULKOPUOLELLA EU, NORJA JA AHVENANMAA

  Tuotteemme EU: n ulkopuolella, Norjassa ja Ahvenanmaalla kiinteät toimituskulut riippumatta tuotteiden koosta ja lukumäärästä (USD 106,69 no VAT). (Ei koske lavatoimituksia)

  HUOM

  Toimituksen Norjaan, Ahvenanmaan ja muiden kuin EU-maista ei veloiteta Ruotsin arvonlisäveroa, mutta sinulle, asiakas on vastuussa kaikista kotimaan, ALV ja tullaus maksuja. Tarkistaa paikalliselta postiin tai tulliviranomaisen tarvittaessa.

   

  NOUTAMATTA JÄTETYT TILAUKSET

  Jos asiakas jättää tilauksensa noutamatta, Scandiwall laskuttaa tuotteet sekä toimitus- ja laskutuskulut täysimääräisinä kattaakseen sille aiheutuneet materiaali-, työ-, kuljetus- ja hallinnolliset kustannukset.