• Asiakaspalvelu
 • Tilaaminen

  YLEISTÄ

  Scandiwallilta tilaamiseen ei tarvita asiakastiliä tai salasanaa, mutta alle 18-vuotiaat tarvitsevat verkko-ostosten tekemiseen vanhemman tai huoltajan luvan. Hinnat ovat arvonlisäverollisia (25 %) eurohintoja.

  Voit ostaa tuotteita helposti ja kätevästi suoraan verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuina postitse. Halutessasi voit myös valita tuotteille pikatoimituksen.

  Toimituksen Norjaan, Ahvenanmaan ja muiden kuin EU-maista ei veloiteta Ruotsin arvonlisäveroa, mutta sinulle, asiakas on vastuussa kaikista kotimaan, ALV ja tullaus maksuja. Tarkistaa paikalliselta postiin tai tulliviranomaisen tarvittaessa.

  VALOKUVATAPETIT

  Kiinteistä aloituskustannuksistamme johtuen laskutamme tapettitilauksissa aina vähintään 3 m²:n koon, mutta myös pienempiä kokoja on mahdollista tilata.

  Kun määrität valokuvatapetin kokoa tilaushetkellä, suosittelemme, että lisäät haluamaasi korkeuteen ja leveyteen 3–5 cm:n suoja-alueen, jotta saat paremman lopputuloksen aikaan.

  CANVASTAULUT

  Parhaiden tulosten saamiseksi painamme kuvan aina myös canvastaulun reunoille. Painatus esitetään rajauselementissä valkoisella ja punaisella ruudulla. Valkoisen ruudun sisällä näkyy taululle valitsemasi koko.

  Valkoisen ja punaisen ruudun väliin jäävä alue kuvaa valmiin taulun reunoja. Jos kehyksen paksuutta muutetaan, myös taulun kuvaa esittävä valkoinen ruutu muuttuu. (Katso kuva TAVALLINEN CANVASTAULU)

  OMA KUVA

  Jos haluat käyttää omaa kuvaa, lähetä se kohdassa ”OMA KUVA” ja täytä yhteydenottolomake. Kuvan perusteella lähetämme maksuttoman ehdotuksen tavallisesti yhden arkipäivän kuluessa. Saat myös yksityiskohtaiset tilaustiedot. Oman kuvan lähettäminen tässä vaiheessa ei velvoita ostamaan tuotetta.

  Parhaiden tulosten saamiseksi painamme kuvan aina myös canvastaulun reunoille. Kun teetät canvastaulun omasta kuvasta, voit halutessasi peilata sen reunat. (Katso kuva CANVASTAULU, PEILATUT REUNAT)

  TILAAMINEN

  Jos haluat tehdä tilauksen, seuraa tilausohjeita haluamasi tuotteen kohdalla ja valitse sitten ”LISÄÄ KORIIN”. Valitse toimitus- ja maksutapa kassalla.

  Kun vastaanotamme tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.

  Kun tilauksesi on lähetetty, saat sähköpostilla toimitusvahvistuksen, joka sisältää paketin seurantatiedot.