• Yrityksille
 • RullaRuostetta autenttisella viimeistelyllä

  RullaRuosteella saavutetaan helposti suosittu teollinen ulkoasu seinissä, ovissa ja jopa huonekaluissa! Pinta on tehty käsin, ja sen annetaan hapettua luonnollisesti, mikä tarkoittaa, että kukin RullaRuoste on ainutlaatuinen ja erittäin todentuntuinen yksilöllisine värieroineen. RullaRuoste valmistetaan mineraalijauheesta, joka kiinnitetään hartsilla lasikuitutaustaan, eikä ole paksumpaa kuin ohut viilu (1,5-2,5 mm riippuen pintarakenteesta). RullaRuoste sekä näyttää että tuntuu aidolta ruostuneelta raudalta, ja on riittävän joustava toimitettavaksi rullina. 

  Mukautettu sisustaminen

  Stoneslikestones on tarjonnut älykkäitä ratkaisuja seiniin ja kattoihin yli 18 vuoden ajan. Laaja tuotevalikoima tarjoaa käytännöllisesti katsoen loputtomia sisustussuunnitteluvaihtoehtoja sekä asuin- että kaupallisiin kohteisiin. Tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja tarjoavat huomattavan pitkäikäisyyden ja kulutuskestävyyden sekä hämmästyttävän luonnollisen ulkoasun ja tunnun. Kaikki tuotteet voidaan asentaa ennätysajassa ja ne ovat myös palautettavia.

  RullaRuoste: Trendikkäät ja minimalistiset pinnat

  RullaRuoste-pintamme luovat trendikkäitä aksentteja muodikkaasti minimalistisiin ympäristöihin.

  RullaRuoste-tuotteet ovat mineraalitäytteisiä, hartsisidoksisia pintoja viilunpaksuisina, luoden ruostuneen raudan ulkoasun.

  Asuintilojen suunnittelun aksenttien luomisesta RullaRuoste on tullut yhtä hyväksyttyä kuin sen käytöstä hotelleissa ja ravintoloissa, sekä kauppa- ja messuympäristöissä.

  Materiaali on taipuisaa ja saatavilla rullana. Nämä tuotteet ovat täysin hajuttomia.

   

  Tämä tuote on suurimmaksi osaksi kierrätysmateriaalia, säästäen luonnonvaroja ja kuljetuskustannuksia, Suojellen näin ympäristöä keveytensä ansiosta.

  Ruostetta autenttisella

  Tekniset tiedot 

  Raaka-arkit n. 100 cm leveä x 300 cm pitkä (käytettävä koko 3.0 m²) leikkaamattomana. Levyjen sisätilakäyttöön on mukana erikoisliimaa. Pintojen jäykkyyttä koskevia vaatimuksia voidaan parantaa käyttämällä asianmukaisia tiivistemateriaaleja. Levyjä ei tarvitse erikseen tiivistää tavallisissa sisätiloissa.

  B1-todistus hanketyyppinä.

  Toimituksen piiriin kuuluu standardina tiivisteaine sisätilakäyttöön.

  Tuote on hajuton.

  Ruostekoristeiden väri vaihtelee luonnollisesta hapettumisprosessista johtuen.

  Ruostuneita pintoja on käsiteltävä kiinnityksen jälkeen, sillä muuten väri alkaa valua. 

  Käyttö

  Leikkaaminen: RullaRuoste voidaan yksinkertaisesti leikata mattoveitsellä. Kuumailmapuhaltimella työskennellen materiaalista tulee entistä joustavampaa, mikä helpottaa sen sovittamista kulmiin ja kaariin. Toimitukseen sisältyy tapettiliisteri, joka muodostaa sidoksen kaikkiin imukykyisiin pintoihin. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää sprayliimaa (saatavana meiltä). Joillakin pinnoilla on suositeltavaa käyttää PVC-liimaa (noudata valmistajan ohjeita).

  Pieni purkki tai ruosteenväristä kittiä sisältyy toimitukseen liitoskohtien täyttämiseen. Anna kovettua hieman ja käytä sitten rättiä tai sientä pyyhkimään irrallisia ruosteen hiukkasia kittiin. Käytä tiivisteainetta (joka sisältyy toimitukseen) pinnan valmistelemiseksi päivittäiseen käyttöön.