• Yrityksille
 • Rullabetoni raa’an ja luonnollisen tuntuun

  Käytä RullaBetonia sisustamiseen kuten tapettia. RullaBetoni-pinnat ovat nykyaikaisen sisustuksen kuuma trendi. Retrosuunnittelun päällystämättömät betonipinnat, esim. parvekkeilla tai perinteisen puuoven muuttaminen vanhaksi, ruosteiseksi rautaoveksi, on vain kaksi esimerkkiä monista sovelluksista. RullaRuoste auttaa sinua saavuttamaan suositun teollisuus-lookin sisätilasuunnittelussa. Tämä materiaali on myös todella katseet vangitsevaa, kun sitä käytetään huonekaluissa tai ovissa. Rullabetoni luo trendikkään ja nykyaikaisen raakabetonin ulkonäön ja tunnun, mikä on noussut suureksi suosikiksi sisustussuunnittelun luomisessa. Arkkitehdeillä, jotka haluavat sisällyttää paljasta betonia valituille alueille, on nyt jälkiasennusmahdollisuus tilojen suunnitteluun RullaBetonin avulla. 

  Betonia

  Raaka-betonien tinkimätön, trendikäs ja nykyaikainen ulkonäkö ja tuntu on noussut suureksi suosikiksi sisustussuunnittelun luomisessa. Arkkitehdeillä, jotka haluavat sisällyttää paljasta betonia valituille alueille, on nyt jälkiasennusmahdollisuus tilojen suunnitteluun RullaBetonin avulla. RullaBetoni Räätälöityjä värejä on saatavana 100 arkista ylöspäin. Arkit ovat kooltaan 300 x 100 cm. Yksikään arkki ei ole samanlainen kuin seuraava. Käsintehdyt tuotantoprosessit merkitsevät sitä, että joissakin arkeissa on enemmän ja joissakin arkeissa vähemmän ilmareikiä materiaalissa. Tämä on tarkoituksellinen vaikutus ja merkitsee, että Rullabetonin ulkonäkö on realistisempi. Jälkeenpäin hienovarainen RullaBetonin hiominen ja mahdollisesti vahan tai tiivisteaineen käyttö auttaa erilaisten betonipintojen aikaan saamisessa.

  Mukautettu sisustaminen

  Stoneslikestones on tarjonnut älykkäitä ratkaisuja seiniin ja kattoihin yli 18 vuoden ajan. Laaja tuotevalikoima tarjoaa käytännöllisesti katsoen loputtomia sisustussuunnitteluvaihtoehtoja sekä asuin- että kaupallisiin kohteisiin. Tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja tarjoavat huomattavan pitkäikäisyyden ja kulutuskestävyyden sekä hämmästyttävän luonnollisen ulkoasun ja tunnun. Kaikki tuotteet voidaan asentaa ennätysajassa ja ne ovat myös palautettavia.

  RullaBetoni: Trendikkäät ja minimalistiset pinnat

  RullaBetoni/RullaRuoste-pintamme luovat trendikkäitä aksentteja muodikkaasti minimalistisiin ympäristöihin. RullaBetoni-tuotteet on valmistettu kiviaineksesta ja sidoshartsista - antaen tuotteelle autenttisen näön ja tunnun.

  Asuintilojen suunnittelun aksenttien luomisesta RullaBetonilla on tullut yhtä hyväksyttyä kuin sen käytöstä hotelleissa ja ravintoloissa, sekä kauppa- ja messuympäristöissä.

  Materiaali on taipuisaa ja saatavilla rullana. Nämä tuotteet ovat täysin hajuttomia.

   

  Tämä tuote on suurimmaksi osaksi kierrätysmateriaalia, säästäen luonnonvaroja ja kuljetuskustannuksia,

  Suojellen näin ympäristöä keveytensä ansiosta.

  Tekniset tiedot

  Kaksikerroksinen joustava betonisisuste

  Sileän betonin paino suunnilleen 1,8 – 2 kg /m²

  RullaBetoni on CE-hyväksytty, käsintehty tuote. Tuotantoprosesseissa käytetään vain testattua ja sertifioitua kiviainesta. Materiaali on antistaattista, ja toisin kuin betoni, sitä voidaan käyttää käytännöllisesti katsoen pölyttömänä. Se täyttää A2-palontorjuntastandardin. RullaBetonia valmistetaan vain käsin eikä koskaan koneella, mikä tarkoittaa, että jokainen arkki on ainutlaatuinen ja siinä on pientä värivaihtelua. Tämä tekee lopputuloksesta entistä aidompaa.  Tämän betonitapetin paksuus on 1 - 1,5 mm ja siinä on lasikuitumatto alustana. 

  Käyttö

  Leikkaaminen: RullaBetonia voidaan leikata yksinkertaisesti mattoveitsellä. Kulmat: Kuumailmapuhaltimella työskennellen materiaalista tulee entistä joustavampaa, mikä helpottaa sen sovittamista kulmiin ja kaariin.

  Toimitukseen sisältyy tapettiliisteri, joka muodostaa sidoksen kaikkiin imukykyisiin pintoihin. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää sprayliimaa (saatavana meiltä). Joillakin pinnoilla on suositeltavaa käyttää PVC-liimaa (noudata valmistajan ohjeita).

  Pieni purkki harmaata kittiä (betoni) sisältyy toimitukseen liitoskohtien täyttämiseen. Anna kovettua hieman ja käytä sitten rättiä tai sientä pyyhkimään irrallisia betoni hiukkasia kittiin. Käytä tiivisteainetta (joka sisältyy toimitukseen) pinnan valmistelemiseksi päivittäiseen käyttöön.