• Yrityksille
 • Loputtomat mahdollisuudet digitaalipainetulla mosaiikilla

  Digitaalipainettu mosaiikki on klassisen kivi- keramiikka- ja lasimosaiikin päivitys. Digitaalipainettu mosaiikki voidaan asentaa melkein mille tahansa pinnoille, niin tasaisille kuin kaareville ja sitä voidaan näin käyttää myös silloin, kun perinteinen mosaiikki ei ole toimiva ratkaisu. Mosaiikki on perinteistä koristesuunnittelua sommittelemalla, käyttäen posliinia, lasia, kiveä tai keraamisia laattoja. Muinaiset roomalaiset suunnittelivat verrattomia mosaiikkikoristuksia ja tuolloin se oli uskomattoman aikaa vievää työtä, kun ne koottiin pala palalta. Nykyään on mosaiikkilaattojen asettelu huomattavasti helpompaa, koska esiliimatut laatat saadaan arkeilla, mikä helpottaa asentamista. Digitaalisesti painetulla mosaiikilla, voit luoda pikaisesti kuvioita ja suuria taideteoksia eri värisillä ja muotoisilla mosaiikkilaatoilla. Kehitä oma design ja tilaa helposti meiltä! Tehokkaat koristelu- ja laattojen asettelumahdollisuudet digitaalipainetulle mosaiikille ovat lähes loputtomat.

   mosaiikilla

  Mikä tahansa kuva tai kuvio on painettavissa läpinäkyvän hartsin taustalle parhaan kestävyyden aikaan saamiseksi. Päätät itse mosaiikkipalojen koon ja muodon, jotka parhaiten korostavat aihetta, antaen näin loputtomasti mahdollisuuksia ja muunnelmia hankkeisiisi. Digitaalipainettu mosaiikki on vain 2 mm paksua ja voidaan asettaa olemassa oleville pinnoille ilman kallista pohjatyötä, joten se on sekä taloudellinen että käytännöllinen.

  Valmistusprosessi antaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille mahdollisuuksia toteuttaa hankkeita ilman niiden rajoituksien, joita klassinen mosaiikki tuo mukanaan, vaikutusta lopputulokseen. Digitaalisesti painetulla mosaiikilla, saat upean värintoiston yhdistettynä erittäin yksinkertaiseen käsittelyyn, asennukseen ja ylläpitoon.

   

  Lisätietoa tai tarjouksia saat ottamalla yhteyttä meihin. 

  mosaiikilla

  Mosaico Digitale

  Mosaico Digitale on kehittänyt innovatiivisen ja palkitun koristeratkaisun, joka mullistaa erään maailman vanhimmista ja kiehtovimmista koristelutekniikoista ja mahdollistaa aivan uudenlaisen ilmaisun arkkitehtuurissa ja muotoilussa.  Futuristinen hanke käynnistyi vuonna 2008 ja Mosaico Digitalesta on nopeasti tullut suosittu arkkitehtien ja suunnittelijoiden keskuudessa kansainvälisesti. Digitaalipainettu mosaiikki on materiaalina, sekä teknisesti että esteettisesti joustava, joka helpottaa luovaa kokeilua ja sopii täydellisesti toteuttamaan persoonallista ja ainutlaatuista sisustusta. Mosaiikki voidaan kiinnittää tasaiselle, koveralle tai kuperalle pinnalle.