• Yrityksille
 • Koristepaneeli koristeellisiin seinäasennuksiin

  Stone Panel on koriste-elementti, joka tarjoaa valtavan määrän etuja ja hyötyjä visuaalisen vaikutelman lisäksi. Tämän kaltaisilla koristepaneeleilla voit tehdä unelmistasi totta.  Perinteiset tai maalaismateriaalit yhdistettynä moderniin kosketukseen. Lisäksi, koska käytettävissä on runsaasti erilaisia ​​tekstuureja, värejä ja muotoja, sisustusmahdollisuudet ovat äärettömät.

  Koristepaneeli 

  Haluatko viihtyisän huoneen, jossa on kivipaneeli tai yksinkertaisesti haluat tehdä radikaalin muutoksen sisustussuunnitelmasi seinille, koristepaneelit sopivat juuri haluamaasi ulkoasuun. Ehkä yksi parhaista näkökohdista, joita tällaiset paneelit tarjoavat koristamaan tiilijäljitelmällä, on, että voit tilata ne mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan. Se voi olla jäljitelmäkivi- tai tiilipaneeli; joka tapauksessa visuaaliset tulokset ovat erinomaisia, sinun ei tarvitse edes olla huolissaan asennuksesta, koska se voidaan tehdä tavallisilla työkaluilla. Toisin sanoen, tällaiset kiveä jäljittelevät paneelit ovat kooltaan ja mitoiltaan täydellisiä niin, että kuka tahansa voi helposti asentaa ne ruuvaamalla ne suoraan seinään.

  Kivipaneelin etuja

  Yksi tärkeimmistä eduista kivielementin käyttämisestä koriste-elementteinä sisustushankkeessasi on, kuinka uskomattoman todentuntuiset lopputulokset ovat. Paneelivalikoimalla voit luoda mahtavia sisustussunnitelmia. Verrattuna polyuretaanipaneeleihin kivipaneelit eivät ole vain todentuntuisempia ja kauniimpia, vaan myös edullisia ja jopa lujempia.

   Koristepaneeli

  Panel Piedralla on yli 40 vuoden kokemus seinäpaneelikoristelusta.

  Sisustuspaneelit, kuten Stone-paneeli, tekevät sisätiloistasi mukavampia ja kodikkaampia ympäristöjä, välittämällä lämpimän tuntemuksen ja mikä vieläkin parempaa, se voidaan toteuttaa käytännöllisesti katsoen missä tahansa, olohuoneesta toimistoon tai parvekkeella.

  Panel Piedra käyttää huipputekniikkaa, joten koristepaneelit, jotka jäljittelevät kiveä, näyttävät täysin todenmukaisilta - visuaalinen vaikutelma on erinomainen.

  Tekniset tiedot

  Asennus: Paneelien yksikkökoko on noin 1 m² ja ne ovat kevytmateriaaleja. Asennus on suoritettavissa nopeasti ja helposti ilman erityistaitoja.

  Materiaalit ja ylläpito: Panelpiedra ® koristepaneelit valmistetaan polyuretaanista, joka on eräs markkinoiden parhaiten lämpöä ja ääntä eristävä materiaali. Paneelit ovat huoltovapaita ja kestävät hyvin kosteutta.

  Täältä voit ladata asennusohjeet.