• Yrityksille
 • Joustavat kylttiratkaisut sisätilakäyttöön

  Lumaire LED-Paneeli

  Tyylikäs valotaulu energiaa säästävällä LED-valaistuksella, kehykset alumiinia ja akryylilasi edessä, sisätilakäyttöön. Kehykset pysyvät koossa magneettien avulla, mikä tekee kuvan vaihtamisen nopeaksi ja helpoksi.Anna yrityksesi näkyä valokylttien avulla. LED-paneelimme ja valolaatikkomme sisäkäyttöön ovat sovellettavissa tarpeenne ja käyttöalueenne mukaan. LED-valaistus on nykyään useimmiten käytössä neonvalojen sijasta, koska siinä on kehittyneempää tekniikkaa ja pidempi käyttöikä.

  Lumaire LED

  Valokyltit ovat siksi hyvin joustava kylttiratkaisu, kun ilmoitukset halutaan helposti vaihdettaviksi. Käytä niitä kauppakyltteinä, valotauluina tai kirkkaina näyteikkunakyltteinä, autamme sinua yrityksesi kylttiratkaisuissa.

   

  •       Alumiinikehykset akryylilasilla
  •       Yksi tai kaksi näyttöruutua, syvyys 15 mm
  •       Useita standardikokoja alkaen A4, 1000x700 mm saakka, max. 2450x1250 mm.
  •       Musta tai valkoinen tausta

   

  Tekniset tiedot

  Hämmästyttävän ohut 15 mm ja erittäin kirkas - jopa 7000 luksia valopaneelin pinnassa riippuen koosta.

  Monipuolisesti muokattavissa: Koot jopa 2450 x 1250 mm joko yksipuolisella tai kaksipuolisella valaistuksella, taivutetulla tai tasaisella akryylilevyllä.

  Energiatehokkuus: Enimmäiskokoinen valopaneeli (2450 x 1250 mm) kaksipuolisella valaistuksella ja jopa 5000 luksia paneelin pinnalla kuluttaa vain 100 Wattia.

  Monikäyttöisyys: Valopaneelille löytyy paljon mahdollisia sovelluksia, kuten viitasto- ja sisustusvalaistusratkaisuja.

  Lumaire LED

  LUMAIRE LED-paneelit näyttävät printit ja opasteet parhaimmillaan lähes kaksi kertaa niin kirkkaasti valaistuina kuin muut LED-paneelit.

  LUMAIRE LED-paneelit on ohuita ja tyylikkäästi muotoiltuja, kevyitä ja helposti ripustettavissa. Painatteet on kiinnitetty läpinäkyvän akryylilasin alle magneetein. LUMAIRE antaa värien loistaa tai korostaa viestiäsi, alhaisella energiankulutuksella ja korkealaatuisesti. 

  Valolaatikko

  Joustava ja tyylikäs kylttiratkaisu sisäkäyttöön, joka koostuu alumiinikehyksistä LED-valaistuksella tai ilman valaistusta.

  Aluframe

  Asennetaan valittavan polyesterikankaalle räätälöidyn painatteen kera. Kangas on yksinkertaisesti vaihdettavissa tartuntasijalla, mahdollisimman sujuvaan kyltin vaihtoon.

  Syvyys ilman LED-valaistusta: 20 mm

  Syvyys LED-valaistuksella: 80 mm

  Syvyys molemminpuolisella LED-valaistuksella: 150 mm 

  Mitat sovitetaan tilauksen mukaan

   

  Lisätietoa tai tarjouksia saat ottamalla yhteyttä meihin.