• Yrityksille
 • Event & expo


  Osallistumme tiiviisti Ruotsin johtaville messuille, jotka liittyvät ydinliiketoimintaamme eli kuviin, sisustamiseen ja muotoiluun. Osallistumme messuille paitsi näytteilleasettajana myös konsultteina ja autamme luomaan messuosastoja, jotka vetävät puoleensa jälleenmyyjiä, kumppaneita ja tärkeitä liikekontakteja.

  Tapettien, valokuvatapettien, taulujen ja muiden kuvamateriaalien avulla luomme viihtyisän ympäristön, joka todella erottuu edukseen. Scandiwall tekee yhteistyötä arvostettujen sisustussuunnittelijoiden kanssa, jotka todella osaavat viimeistellä työnsä.

  Ota yhteyttä, niin kuuntelemme tarpeesi ja toiveesi ja ehdotamme ratkaisua, joka sopii budjettiisi ja tavoitteisiisi. Tarjouksemme ei luonnollisesti sido sinua.

  Refrenssi

  Täällä voit nähdä otannan projekteista, joita teimme ja lukea lisää toimintatavoistamme.

  Formex 2015


  Mateus på Formex 2015-2  Tuotantoinspiraatio

  Me Scandiwallilla olemme somistemateriaalien erikoisosaajia. Innovatiiviset tuotteet, kuten kiviviilut, ruoste- ja betoniseinäpäällysteet rullina, klassiset tapetit ja valokuvatapetit antavat täyden joustavuuden projektillesi. Lue alapuolelta lisää toimialaan liittyvistä tuotteista. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä ilmaiseen neuvontapalveluumme.

  Koristepaneeli

  Kiviviilut

  Rullaruoste

  Rullabetoni

  Lattiamatot

  Melunvaimentimet

  LED- ja valolaatikot

  Taulut ja printit

  Bannerit

  Ota yhteyttä myyjään


  Kai Ström
  Tel: +46 (0)72 573 3669
  E-mail:salj@scandiwall.se