• Yrityksille
 • Digitaalipainetut matot tapahtumiin, näyttelyihin ja sisustukseen

  Matot sisustukseen ja tapahtumiin mittatilaustyönä, painettu käyttäen alan uusinta teknologiaa, hämmästyttävää värien syvyyttä ja selkeyttä. Painata oman mallisi mukaan tai valitse 21 miljoonasta aiheestamme. Suuri valikoima värikkäitä mallikatalogeja myös saatavilla.

  Digitaalipainetut matot

  Määrittely

  Mittatilaustyönä mittaukset alkaen 2 m²

  Muotoon leikatut irtomatot kanttauksin tai kokolattiamatot

  Pitkäikäiset läpivärjätyt painatteet

  Allergiatestatut ja paloluokitellut

  Suuri valikoima materiaaleja karvan pituuksia

  Projektiapu

   

  Lisätietoa tai tarjouksia saat ottamalla yhteyttä meihin.

  PXL Carpet Digitaalipainetut matot

  Kuka sanoo, että punaisen maton pitää olla punainen? Jos sen sijaan toimitaan luovasti, lattia tiedotusvälineenä, saavutetaan kokonaan uusia ulottuvuuksia näyttelytapahtumien tehokkuudessa. PXLcarpet painetut matot ovat optimaalinen katseenvangitsija messuilla, tuotelanseerauksissa, urheilutapahtumissa, teatterilavoilla, gaala kantaesityksissä, yhtiökokouksissa ja erilaisissa ​​muissa tapahtumissa. Lisäksi siitä tulee niin paljon paremman näköinen!

  Digitaalipainetut matot 

  Seuraavan sukupolven digitaalisella painotekniikalla matoille, Scandiwall tarjoaa aidosti luovia mattoratkaisuja, jotka täyttävät korkeat suunnittelijoiden ja sisustusarkkitehtien graafiselle muotoilulle asettamat vaatimukset. Tarjoamme painetut matot täydellä 400 dpi: n resoluution tarkkuudella ja painamme myös CMYK-mattoja. Tämä antaa meille valtavan väriavaruuden ja mahdollistaa kaikkien muotojen painamisen suurenmoisen kiiltävinä ja syvin värein.

  Toimitamme 2 m² alkaen ja teknologia mahdollistaa minimaaliset saumat, joka yksinkertaistaa installaatioita, sekä parantaa ulkonäköä. Matot toimitetaan lisäksi valmiiksi leikattuina ja